Magamról

Szokol Péter

Gyerekszínészként kezdtem a színészi pályát még 1967-ben, először a Madách Színházban játszottam, majd a Tatabányai Jászai Mari Színházban, ezután 1999-től főként a Budaörsi Játékszínben játszom. A színházi szerepeim mellett, mozifilmekben, sorozatokban és reklámokban is szerepeltem, valamint rengeteg filmben szinkronizálok.

A fő tevékenységem mellett gyakran vállalok ceremóniamester, műsorvezető szerepeket is.

Ceremóniamesterként szerencsésnek mondhatom magam, hiszen jelen lehetek akkor, amikor két ember örök hűséget esküszik egymásnak, és mint az esküvő házigazdája, minden terhet és gondot leveszek a házasodni vágyók válláról. Gondoskodom a vendégekről, segítek a szertartásnál, a csokordobásnál, fotózásnál, az étkezések zökkenőmentes lebonyolításánál, a társaság szórakoztatásáról, de főleg a jó hangulatról.

Állandó kapcsolatban vagyok az ifjú párral, az örömszülőkkel, a szervezőkkel, a személyzettel, a konyhával, a fotóssal, videóssal, valamint a zenészekkel. Másodpercek alatt intézkedem, bármi probléma merülne fel.

Sokéves színészi, műsorvezetői és ceremóniamesteri tapasztalatommal garantálom, hogy az Önök esküvőjét gördülékennyé, jó hangulatúvá és persze felejthetetlenné varázsolom.

Nagy megtiszteltetés számomra, ha engem választanak segítőjüknek!